Yritys

Meillä on satojen tulkkien ja kääntäjien verkosto, josta valitsemme jokaiseen toimeksiantoon taustaltaan parhaiten soveltuvan henkilön.

Olemme innovatiivinen, mielellään erilaisiin haasteisiin vastaava ja laajeneva yritys, joka haluaa kehittää toimintaansa uusille alueille.  Reagoimme nopeasti kasvaviin tarpeisiin.

Miksi valita meidät?

Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden ja jokainen toimeksianto pyritään järjestämään nopeasti. Länsi-Suomen Tulkkipalvelulla on osaaminen yli sadalle kielelle.

Tulkkimme ja kääntäjämme ovat ammattitaitoisimpia ja koulutetuimpia oman alansa vahvoja osaajia. Puolueettomat tulkkimme noudattavat tulkin ammatin eettisiä sääntöjä ja lisäksi heillä on luonnollisesti vaitiolovelvollisuus asiakkaidemme asioista. Kääntäjät tekevät myöskin lainvoimaisia virallisia käännöksiä tehokkaasti ja laadukkaasti.

Länsi-Suomen Tulkkipalvelussa yhdistyvät niin tavoitteet paremmista toimintatavoista kuin vahva osaaminenkin. Tulkki- ja käännöspalvelusta meillä on jo yli 15 vuoden kokemus.

Olemme huomanneet, että kulttuurisensitiivinen kommunikointi ja viestintä usein puuttuvat, kun asiakkaana on maahanmuuttaja. Näistä syistä haluamme tuoda nykyaikaiset tulkki- ja käännöspalvelut kaikkien saataville. Maahanmuuton myötä olemme laajentaneet palvelujamme myös konsultoinnin ja koulutuksen puolelle.

Pyrimme aina kaikessa toteuttamaan asiakkaillemme luotettavaa ja tehokasta palvelua kaikissa toimeksiannoissa. Teemme yhteistyötä viranomaistahojen sekä julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Lue lisää yhteistyökumppaneistamme.

Päivystysnumero

040 704 6803

 

Länsi-Suomen Tulkkipalvelu

Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere
Finland

Säterintie 16, 00720 Helsinki
Finland

+358 (0) 40 704 6803
+358 (0) 40 808 6404

info@globalservicefinland.fi
info@lstulkkipalvelu.fi